Thøger Dixgaard er ude med den nye EP 'Pæn'

Thøger Dixgaard er ude med den nye EP 'Pæn'

Thøger Dixgaard er ude med den nye EP ’Pæn’ – en EP der udkommer efter han de seneste fire år har markeret sig som en del af toppen på den danske popscene – med landeplager som ’Blød Indeni, ’Tø Mig Op’ og ’Former’, og med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest, P3 Guld og senest med DR’s Store Juleshow og Zulu Awards 2018 har han gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed og ærlige tekstunivers. 

Det er nu snart 4 år siden, at Thøger Dixgaard udgav debutsinglen ’Former’ der strøg til tops på hitlisterne og for alvor sparkede Thøger Dixgaards solo-karriere i gang. Efter at have spillet på Roskilde Festival i 2014, var næste skridt debut-EP’en ’OK’, der udkom i starten af 2015. 

Nu vender Thøger Dixgaard tilbage med den nye EP ’Pæn’, der bl.a. indeholder singlerne ’Tø Mig Op’ og ’CTRL-Z’ som begge har toppet airplay-hitlisterne. Den nye EP bliver dermed opfølgeren til debut EP’en ’OK’, og markerer samtidig en udvikling i Thøger Dixgaards univers der med hjælp fra producerne Vasco (MØ, Scarlett Pleasure, Soleima), Emil Falk (Hugo Helmig) samt Vilhelm Strange Villads Øster og Jakob Littauer (LISS) og har skabt et flere facetteret lydbillede som udforsker og udfordrer både genre og stemninger – men som bibeholder Thøger Dixgaards unikke evne til at beskrive de følelser, som vi alle sommetider har svært ved at sætte ord på. 

Hør hele EP'en her: 

 

Ny single fra Jada

Ny single fra Jada

Jada - et af de mest lovende navne på den danske musikscene - udgav d. 6. april singlen 'Sure' - en officiel udgivelse, der endelig bliver en realitet efter at sangen for godt et år siden blev lagt op på YouTube.

Den nye single 'Sure' følger det minimalistiske lydunivers, som Jadas første officielle single 'Keep Cool' også tog udgangspunkt i - men på den nye single er der derimod en varme, som gennemsyrer singlen med et beat og en tekst, der rummer en tilstedeværelse af selvsikkerhed og skrøbelig længsel. 'Sure' er en sang om kærligheden mellem to mennesker - en kærlighed, hvor den ene part er usikker i at gå ind i relationen.

Foruden den nye single, annoncerede Jada for nyligt også sin første turné, Mutual Selfcare Tour, der bringer hende forbi Odense, Aarhus og København til efteråret - inden da skal Jada bl.a. spille på SPOT Festival og Roskilde Festival, så publikum behøver ikke at vente helt til efteråret for at opleve den særligt magiske stemning, som Jada tilfører til sit live-set. 

Hør 'Sure' her:

The Asteroids Galaxy Tour er stærkt tilbage med ny single 'Surrender'

The Asteroids Galaxy Tour er stærkt tilbage med ny single 'Surrender'

The Asteroids Galaxy Tour er stærkt tilbage med ny musik - 'Surrender' er den første single i en række af flere, der på sigt bliver samlet til et album. ’Surrender’ er samtidig bandets første udgivelse siden deres seneste album ’Bring Us Together’ fra 2014. 

I modsætning til tidligere vil The Asteroids Galaxy Tour denne gang vende den normale plade-proces om - en proces, der normalt er bundet af, at færdiggøre et helt album, før musikken slippes løs - somme tider et år eller to efter de første sange er skrevet. I stedet vil de forfølge den frihed, der ligger i, at slippe musikken fri lige så snart, den er produceret, og på denne måde skabe et øjebliksbillede af, hvor de er henne rent musikalsk lige nu. Man inviteres som lytter med i processen alt imens et album tager form og til sidst samler sig i et værk. 

Med den første single "Surrender" har The Asteroids Galaxy Tour sat tempoet lidt ned og skabt et luftigt univers med en form for intensitet og inderlighed ikke før hørt fra deres kant. Sangen er en tungt gyngende symbiose mellem moderne minimalistisk pop og r&b holdt sammen af Mettes unikke vokal. Sangens tekstunivers kredser om følelser som modgang, sorg og ensomhed og er en påmindelse om, at selv når man føler sig allermest fortabt og har lyst til at give op, så findes der altid et håb.

Hør 'Surrender' lige her:

Thøger Dixgaard udgiver ny single og annoncerer EP

Thøger Dixgaard udgiver ny single og annoncerer EP

Thøger Dixgaard har de seneste fire år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene – med landeplager som ’Blød Indeni, ’Tø Mig Op’ og ’Former’, og med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest, P3 Guld og senest DR’s Store Juleshow og Zulu Awards 2018 har han gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed og ærlige tekstunivers.

Nu er Thøger Dixgaard tilbage med den nye single ’Duer & Musik’  – en single der udkommer sammen med annonceringen af ny EP der udkommer d. 13. april.

Det er nu snart 4 år siden, at Thøger Dixgaard udgav debutsinglen ’Former’ der strøg til tops på hitlisterne og for alvor sparkede Thøger Dixgaards solo-karriere i gang. Efter at have spillet på Roskilde Festival i 2014, var næste skridt debut-EP’en ’OK’, der udkom i starten af 2015. Herefter har Dixgaard udgivet singlerne ’Hvad Skal Du Nå’, ’Tø Mig Op’ og ’Ctrl-Z’ – og senest som featuring på Barselonas nyeste single ’Hvornår’.

Thøger Dixgaards nye single ’Duer & Musik’ handler om det at skulle springe ud i noget uvist med bevidstheden om, at det kan gå galt – men hvor man vælger at gøre det alligevel. Den omhandler frygten ved at noget går galt, en følelse af at noget kan krakelere hvis man tager det forkerte skridt – men hvor man så vælger at tage skridtet og trodse frygten. Den nye single bliver dermed forløberen til Thøger Dixgaards nye EP – der udkommer d. 13. april.

Lyt til 'Duer & Musik' her:

Jada bekræftet til dette års Roskilde Festival

Jada bekræftet til dette års Roskilde Festival

Det unge danske stjerneskud, Jada, er netop bekræftet som act på dette års Roskilde Festival. Nyheden kommer oven på blot en enkelt singleudgivelse med 'Keep Cool' -efter udgivelsen af sin første officielle single har Jada modtaget stor opbakning fra det københavnske publikum og musikpresse. 

Både danske og internationale medier har fået øjnene op for det danske talent, som i daglig tale går under navnet Emilie Molsted. Jada blev af Politikens anmelder sammenlignet med en ung Beyoncé og ung Robyn og kvitterede med fem hjerter efter sin optræden til VEGA’s Udvalgte – samme dag som ’Keep Cool’ udkom.

Til efteråret tager Jada ud på sin første tour som hovednavn, som har fået titlen 'Mutual Selfcare Tour'. Jada kan opleves I henholdsvis Odense (Posten), Aarhus (Radar) og København (Lille Vega) - hvis man slår et smut forbi Aarhus i midten af maj, kan der tages forskud på glæderne hvor Jada ligeledes kan opleves på SPOT Festival.  

Få 'Sommerkys' fra Barselona på deres nye EP

Få 'Sommerkys' fra Barselona på deres nye EP

Den 16. marts er den unge dansk popduo Barselona ude med deres nye EP ’Sommerkys’ – en EP der udkommer blot et halvt år efter deres anmelderroste debut-EP ’Drengepop’ blev udgivet - som på mange måder skal anskues i forlængelse af deres første EP. Barselona har med singlerne ’Et År’ samt den seneste single ’Hvornår’ feat. Thøger Dixgaard allerede åbnet åbnet en anelse op for universet på den nye EP, som repræsenterer en udvikling i både tekst- og lydunivers.

”Vi begyndte på ’Sommerkys’ ugen efter ’Drengepop’ blev udgivet, så universet er i høj grad en forlængelse af det, vi skabte på ’Drengepop’. Vi droppede begge ud af vores uddannelse og Rasmus flyttede til København, så de regelmæssige ture i ’Grotten’ var vores måde at undgå at blive syge i hovedet af kedsomhed. En stor tak skal lyde til Faxe Kondi og Kims’ American Grill chips, for at producere vores kreative skaberjuice” siger Rud og Rasmus.

Lyt til ’Sommerkys’ lige her: