Barselona uddeler ’Sommerkys’ på forårstour

Barselona uddeler ’Sommerkys’ på forårstour

Den danske popduo Barselona drager til foråret ud på deres første officielle tourné og besøger 11 danske byer på deres ’Sommerkys’ Tour.

De to unge musikere har på rekordtid fået etableret sig som habile spillere på den danske musikscene; Rud Aslak og Rasmus Theodor, som udgør Barselona, har med deres dansksprogede synth-pophits fået stor anerkendelse fra danske musikmedier, og har fået etableret en stadigt voksende fanbase.

2017 var året hvor Barselona for alvor fik medvind i sejlene. Med en optræden på Roskilde Festival med i bagagen i sommeren 2017, udgav Barselona i september debut EP’en ’Drengepop’, der blev rost til skyerne af bl.a. Soundvenue og Bands of Tomorrow, som begge kvitterede med 5 stjerner. Barselonas succes tog dem endvidere med på The Minds of 99’s efterårstour som support for det danske act.

Barselona følger nu op på den svævende succeshistorie, og udgiver den 16. marts EP’en ’Sommerkys’, som deres første officielle tourné også er blevet navndøbt.

Køb billet til koncerterne via linket her: http://www.3rd-tsunami.com/artist/barselona/

Alex Rishøj er fanget i et 'Dilemma' på ny single

Alex Rishøj er fanget i et 'Dilemma' på ny single

Den 2. marts udgav den danske singer-songwriter Alex Rishøj singlen ’Dilemma’ – en sang om fortvivlelse og afmagt i et parforhold, når følelser og fornuft ikke længere spiller sammen.

’Dilemma’ er et narrativt popnummer, og er på mange måder et udtryk for Alex Rishøjs musikalske og personlige selverkendelse, som han inddrager i musikskabelsen; Alexanders selvsikre men tilbagelænede vokal rangerer fra rå melankoli til soul og funk-vibes, som progressivt udvikler sig i takt med historiefortællingen i nummeret.

Hans tilgang til musikken tager i høj grad udgangspunkt i en multikulturel opvækst og verdensborgerlig livserfaring, som har ført ham verden rundt – både geografisk og musikalsk.

Med et nu dansk ståsted er Alex Rishøj klar til at inddrage danskerne i sit følsomme musikunivers. Tematikkerne i det følsomme popnummer 'Dilemma' indkapsles og portrætteres snart i en dynamisk musikvideo, som udkommer onsdag den 7. marts.

Lyt til 'Dilemma' her:

Oplev Jada på sin Mutual Selfcare Tour rundt i Danmark

Oplev Jada på sin Mutual Selfcare Tour rundt i Danmark

Efter udgivelsen af sin første officielle single ’Keep Cool’ har Jada modtaget stor opbakning fra det københavnske publikum og musikpresse. Nu tager hun på sin første tourné – Mutual Selfcare Tour -  og besøger tre af Danmarks største byer.

Både danske og internationale medier har fået øjnene op for det danske talent, som i daglig tale går under navnet Emilie Molsted. Jada blev af Politikens anmelder sammenlignet med en ung Beyoncé og ung Robyn og kvitterede med fem hjerter efter sin optræden til VEGA’s Udvalgte – samme dag som ’Keep Cool’ udkom.

I efteråret 2017 var Jada med som opvarmning for det fremastormende Phlake, og nu kan hun opleves som hovednavn, når hun gæster Odense, Aarhus og København til efteråret med sin Mutual Selfcare Tour.

Find billetter via linket her: http://gig.to/jada 

______________________

18.10 - Posten, Odense

19. 10 - Radar, Aarhus

20.10 - Lille Vega, København

Se den smukke musikvideo til Jada's 'Keep Cool'

Se den smukke musikvideo til Jada's 'Keep Cool'

Jada må siges at have fået en forrygende start på sin musikkarriere efter udgivelsen af sin debutsingle ’Keep Cool’ den 26. Januar, som nu også har fået en visuel repræsentation i form af den netop udkomne musikvideo - se nedenfor.

Multitalentet Jada, med det civile navn Emilie Molsted, både skriver, synger og producerer selv, og nu kan hun også skrive instruktør på CV’et; hun har haft en klar vision med musikvideoen, og har haft ømhed og velvære, kvinder i mellem, for øje i udviklingen af videoforløbet.

Selv siger Jada om musikvideoen: ”Jeg ville forsøge at genskabe et af de dejlige rum og stemninger, jeg kender, nemlig kvindeafdelinger i kurbade. Jeg havde lyst til at lave en video, hvor personerne i den laver forskellige ting, der gør dem godt, og som gør hinanden godt, både foran og bagved kameraet.”

Instruktør og fotograf Stephanie Stål og hendes gedigne hold har i tæt samarbejde med Jada selv formået at portrættere lige dele intimitet, sensualitet og ærbarhed blandt de medvirkende gudinder.  

ULTRAMARIN er 'Brødre Af Blod'

ULTRAMARIN er 'Brødre Af Blod'

De er brødre af blod, og dette har den danske duo, ULTRAMARIN, valgt som omdrejningspunkt for deres debut-EP, som netop har titlen ’Brødre Af Blod’, udgivet den 2. februar 2018.

De to halvbrødre Ludvig Brygmann og Karl-Frederik Reichardt har i en årrække arbejdet sammen som producer-duo, men først i 2016 valgte de at danne pop-duoen under navnet ULTRAMARIN, hvor de begge både synger, spiller, skriver og producerer.

EP’en ’Brødre Af Blod’ består af seks dansksprogede popnumre, hvor åbningsnummeret ’Hvis Sandheden Skal Frem’ blev debutsingle for ULTRAMARIN og samtidig røg i direkte rotation hos radiostationen P3. Løbende er der udgivet flere singler som her tæller bl.a. ’Sidste Sommer’, ’Hvor Vi Kom Fra’, og senest ’Magtesløs’ som blev udgivet den 19. januar 2018.

Du kan lytte til ULTRAMARINs EP ’Brødre Af Blod’ her:

Barselona og Thøger Dixgaard spørger: 'Hvornår'? på ny single

Barselona og Thøger Dixgaard spørger: 'Hvornår'? på ny single

Hvad får man ved en krydsning af en Aarhusiansk pop-pioner og en purung duo med flyvende fart på livet? Svaret er en forrygende pop-banger fra Barselona og Thøger Dixgaard, hvor de stiller spørgsmålet Hvornår? på singlen af samme navn, som handler om det usagte i et forhold eller venskab – magien i det, der ikke behøver at blive sagt. ’Hvornår’ er en vaskeægte popsingle som byder op til både sommerdrinks og glatte dance moves.   

Singlen udkom fredag den 2. februar, men publikum til Zulu Awards Festival havde allerede onsdag den 31. januar fornøjelsen af at opleve Barselona og Thøger Dixgaard fremføre den splinternye single, som Zulu-seerne kunne opleve den følgende søndag.

På trods af en ung musikkarriere har Barselona haft et indholdsrigt 2017, som både har budt på optræden på Roskilde Festival, support på The Minds of 99’s efterårstour og debut EP’en ’Drengepop’.

Både Barselona og Thøger Dixgaard brygger på ny musik, som kan forventes i løbet af 2018.

Lyt til 'Hvornår' her: