Den norske singer/songwriter Thomas Dybdahl udgiver d. 8. juni den nye single ’Can I Have It All’ og annoncerer samtidig nyt album, som udkommer i løbet af efteråret. Den nye single er dermed første udspil fra det kommende album – et album der er skrevet og indspillet i L.A. 

“Larry (producer) and I had talked for a while about making an album again in a proper old school way. The best session musicians, the best live room, good songs and a super tight schedule so we would be pressed for time and have to trust our instincts without being able to redo too much.” 

Thomas Dybdahl har på det kommende album altså igen slået sig sammen med produceren Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock, Tracy Chapman) – et samarbejde som tidligere har resulteret i en grammy for Dybdahls album ’What’s Left Is Forever’ fra 2013. 

Thomas Dybdahl har siden udgivelsen af sit debutalbum i 2002 ’…That Great October Sound’ vokset sig til, at være en af Skandinaviens mest populære og respekteret sangskrivere, hvor Dybdahls følsomme og intense stemme, inderlige melodier og melankolske univers har givet ham en status som en af de mest respekteret sangskrivere og et efterspurgt navn herhjemme i Danmark. Thomas Dybdahls popularitet har været stødt stigende i Danmark, som har resulteret i optrædener på bl.a. Northside Festival og ikke mindst den efterhånden obligatoriske koncert i Store Vega i december. 

Lyt til 'Can I Have It All' her: