Louise Hart har netop udgivet den rørende og dybtfølte single ’Marley’ – et nummer som er skrevet om og til Louises far, der beskriver både de smukke og de smertefulde øjeblikke i en opvækst som ikke minder om mange andres. 

Hvordan er det at vokse op i en ghetto i Jylland i fattigfirserne med en far fra Pakistan, der næsten lige er kommet til Danmark? Hvordan rummer man både følelsen af kærlighed og svigt fra selvsamme far? Og hvordan ændrer forholdet sig mellem far og datter når de simultant bliver ramt af kræft?

Louise Hart har før lavet engelsksprogede sange, men denne gang, har hun haft behov for at skrælle lagene af og synge på sit eget modersmål, for at finde mere nærvær i de personlige historier, da hun oplever at hun på den måde også kommer tættere på sit publikum.

’Marley’ samt 4 andre dansksprogede sange, indspillede Louise i Medley studiet under sit kemoforløb. Det var en terapeutisk proces og en måde at bevare sig selv og sin identitet. Sangene er samlet til en EP, som udkommer i den tidlige sommer.

Hør 'Marley' her: