Thøger Dixgaard er ude med den nye EP ’Pæn’ – en EP der udkommer efter han de seneste fire år har markeret sig som en del af toppen på den danske popscene – med landeplager som ’Blød Indeni, ’Tø Mig Op’ og ’Former’, og med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest, P3 Guld og senest med DR’s Store Juleshow og Zulu Awards 2018 har han gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed og ærlige tekstunivers. 

Det er nu snart 4 år siden, at Thøger Dixgaard udgav debutsinglen ’Former’ der strøg til tops på hitlisterne og for alvor sparkede Thøger Dixgaards solo-karriere i gang. Efter at have spillet på Roskilde Festival i 2014, var næste skridt debut-EP’en ’OK’, der udkom i starten af 2015. 

Nu vender Thøger Dixgaard tilbage med den nye EP ’Pæn’, der bl.a. indeholder singlerne ’Tø Mig Op’ og ’CTRL-Z’ som begge har toppet airplay-hitlisterne. Den nye EP bliver dermed opfølgeren til debut EP’en ’OK’, og markerer samtidig en udvikling i Thøger Dixgaards univers der med hjælp fra producerne Vasco (MØ, Scarlett Pleasure, Soleima), Emil Falk (Hugo Helmig) samt Vilhelm Strange Villads Øster og Jakob Littauer (LISS) og har skabt et flere facetteret lydbillede som udforsker og udfordrer både genre og stemninger – men som bibeholder Thøger Dixgaards unikke evne til at beskrive de følelser, som vi alle sommetider har svært ved at sætte ord på. 

Hør hele EP'en her: