Jada - et af de mest lovende navne på den danske musikscene - udgav d. 6. april singlen 'Sure' - en officiel udgivelse, der endelig bliver en realitet efter at sangen for godt et år siden blev lagt op på YouTube.

Den nye single 'Sure' følger det minimalistiske lydunivers, som Jadas første officielle single 'Keep Cool' også tog udgangspunkt i - men på den nye single er der derimod en varme, som gennemsyrer singlen med et beat og en tekst, der rummer en tilstedeværelse af selvsikkerhed og skrøbelig længsel. 'Sure' er en sang om kærligheden mellem to mennesker - en kærlighed, hvor den ene part er usikker i at gå ind i relationen.

Foruden den nye single, annoncerede Jada for nyligt også sin første turné, Mutual Selfcare Tour, der bringer hende forbi Odense, Aarhus og København til efteråret - inden da skal Jada bl.a. spille på SPOT Festival og Roskilde Festival, så publikum behøver ikke at vente helt til efteråret for at opleve den særligt magiske stemning, som Jada tilfører til sit live-set. 

Hør 'Sure' her: