Den danske popduo Barselona drager til foråret ud på deres første officielle tourné og besøger 11 danske byer på deres ’Sommerkys’ Tour.

De to unge musikere har på rekordtid fået etableret sig som habile spillere på den danske musikscene; Rud Aslak og Rasmus Theodor, som udgør Barselona, har med deres dansksprogede synth-pophits fået stor anerkendelse fra danske musikmedier, og har fået etableret en stadigt voksende fanbase.

2017 var året hvor Barselona for alvor fik medvind i sejlene. Med en optræden på Roskilde Festival med i bagagen i sommeren 2017, udgav Barselona i september debut EP’en ’Drengepop’, der blev rost til skyerne af bl.a. Soundvenue og Bands of Tomorrow, som begge kvitterede med 5 stjerner. Barselonas succes tog dem endvidere med på The Minds of 99’s efterårstour som support for det danske act.

Barselona følger nu op på den svævende succeshistorie, og udgiver den 16. marts EP’en ’Sommerkys’, som deres første officielle tourné også er blevet navndøbt.

Køb billet til koncerterne via linket her: http://www.3rd-tsunami.com/artist/barselona/