Den 2. marts udgav den danske singer-songwriter Alex Rishøj singlen ’Dilemma’ – en sang om fortvivlelse og afmagt i et parforhold, når følelser og fornuft ikke længere spiller sammen.

’Dilemma’ er et narrativt popnummer, og er på mange måder et udtryk for Alex Rishøjs musikalske og personlige selverkendelse, som han inddrager i musikskabelsen; Alexanders selvsikre men tilbagelænede vokal rangerer fra rå melankoli til soul og funk-vibes, som progressivt udvikler sig i takt med historiefortællingen i nummeret.

Hans tilgang til musikken tager i høj grad udgangspunkt i en multikulturel opvækst og verdensborgerlig livserfaring, som har ført ham verden rundt – både geografisk og musikalsk.

Med et nu dansk ståsted er Alex Rishøj klar til at inddrage danskerne i sit følsomme musikunivers. Tematikkerne i det følsomme popnummer 'Dilemma' indkapsles og portrætteres snart i en dynamisk musikvideo, som udkommer onsdag den 7. marts.

Lyt til 'Dilemma' her: