Thøger Dixgaard har de seneste fire år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene – med landeplager som ’Blød Indeni, ’Tø Mig Op’ og ’Former’, og med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest, P3 Guld og senest DR’s Store Juleshow og Zulu Awards 2018 har han gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed og ærlige tekstunivers.

Nu er Thøger Dixgaard tilbage med den nye single ’Duer & Musik’  – en single der udkommer sammen med annonceringen af ny EP der udkommer d. 13. april.

Det er nu snart 4 år siden, at Thøger Dixgaard udgav debutsinglen ’Former’ der strøg til tops på hitlisterne og for alvor sparkede Thøger Dixgaards solo-karriere i gang. Efter at have spillet på Roskilde Festival i 2014, var næste skridt debut-EP’en ’OK’, der udkom i starten af 2015. Herefter har Dixgaard udgivet singlerne ’Hvad Skal Du Nå’, ’Tø Mig Op’ og ’Ctrl-Z’ – og senest som featuring på Barselonas nyeste single ’Hvornår’.

Thøger Dixgaards nye single ’Duer & Musik’ handler om det at skulle springe ud i noget uvist med bevidstheden om, at det kan gå galt – men hvor man vælger at gøre det alligevel. Den omhandler frygten ved at noget går galt, en følelse af at noget kan krakelere hvis man tager det forkerte skridt – men hvor man så vælger at tage skridtet og trodse frygten. Den nye single bliver dermed forløberen til Thøger Dixgaards nye EP – der udkommer d. 13. april.

Lyt til 'Duer & Musik' her: