The Asteroids Galaxy Tour er stærkt tilbage med ny musik - 'Surrender' er den første single i en række af flere, der på sigt bliver samlet til et album. ’Surrender’ er samtidig bandets første udgivelse siden deres seneste album ’Bring Us Together’ fra 2014. 

I modsætning til tidligere vil The Asteroids Galaxy Tour denne gang vende den normale plade-proces om - en proces, der normalt er bundet af, at færdiggøre et helt album, før musikken slippes løs - somme tider et år eller to efter de første sange er skrevet. I stedet vil de forfølge den frihed, der ligger i, at slippe musikken fri lige så snart, den er produceret, og på denne måde skabe et øjebliksbillede af, hvor de er henne rent musikalsk lige nu. Man inviteres som lytter med i processen alt imens et album tager form og til sidst samler sig i et værk. 

Med den første single "Surrender" har The Asteroids Galaxy Tour sat tempoet lidt ned og skabt et luftigt univers med en form for intensitet og inderlighed ikke før hørt fra deres kant. Sangen er en tungt gyngende symbiose mellem moderne minimalistisk pop og r&b holdt sammen af Mettes unikke vokal. Sangens tekstunivers kredser om følelser som modgang, sorg og ensomhed og er en påmindelse om, at selv når man føler sig allermest fortabt og har lyst til at give op, så findes der altid et håb.

Hør 'Surrender' lige her: