Det unge danske stjerneskud, Jada, er netop bekræftet som act på dette års Roskilde Festival. Nyheden kommer oven på blot en enkelt singleudgivelse med 'Keep Cool' -efter udgivelsen af sin første officielle single har Jada modtaget stor opbakning fra det københavnske publikum og musikpresse. 

Både danske og internationale medier har fået øjnene op for det danske talent, som i daglig tale går under navnet Emilie Molsted. Jada blev af Politikens anmelder sammenlignet med en ung Beyoncé og ung Robyn og kvitterede med fem hjerter efter sin optræden til VEGA’s Udvalgte – samme dag som ’Keep Cool’ udkom.

Til efteråret tager Jada ud på sin første tour som hovednavn, som har fået titlen 'Mutual Selfcare Tour'. Jada kan opleves I henholdsvis Odense (Posten), Aarhus (Radar) og København (Lille Vega) - hvis man slår et smut forbi Aarhus i midten af maj, kan der tages forskud på glæderne hvor Jada ligeledes kan opleves på SPOT Festival.