Den unge singer/songwriter, Ivan Martinez, omfavner emnet om selviscenesættelse på sin nye single ’Nogen For Nogen’, som netop er udgivet 2. februar. Ivans musik bærer præg af hans bløde vokal, guitardrevede lyd og ærlige, følsomme tekster, hvor 'Nogen For Nogen' bevæger sig i et mere up-tempo og dansabelt lydunivers.

Selv udtaler Ivan om singlen: ” Vi glemmer dem, som vi gerne vil betyde noget for. Vi vil så gerne være noget for dem, men det kommer til at handle om at være nogen for alle andre, fordi vi bruger så meget tid på at iscenesætte os selv.”

Du kender måske singlen ’Et Hus’, som blev valgt som titelsang til TV2-serien, ’Grethe’. Siden da har den 22-årige Ivan Martinez fået sig en fanbase af såkaldte ”Martini’er” og udgivet singlen ’Kaffekys’, hvor Ivan Martinez bl.a. fandt inspiration hos forbilleder som John Mayer og Shawn Mendes. 

Lyt til 'Nogen For Nogen' lige her: