Jada må siges at have fået en forrygende start på sin musikkarriere efter udgivelsen af sin debutsingle ’Keep Cool’ den 26. Januar, som nu også har fået en visuel repræsentation i form af den netop udkomne musikvideo - se nedenfor.

Multitalentet Jada, med det civile navn Emilie Molsted, både skriver, synger og producerer selv, og nu kan hun også skrive instruktør på CV’et; hun har haft en klar vision med musikvideoen, og har haft ømhed og velvære, kvinder i mellem, for øje i udviklingen af videoforløbet.

Selv siger Jada om musikvideoen: ”Jeg ville forsøge at genskabe et af de dejlige rum og stemninger, jeg kender, nemlig kvindeafdelinger i kurbade. Jeg havde lyst til at lave en video, hvor personerne i den laver forskellige ting, der gør dem godt, og som gør hinanden godt, både foran og bagved kameraet.”

Instruktør og fotograf Stephanie Stål og hendes gedigne hold har i tæt samarbejde med Jada selv formået at portrættere lige dele intimitet, sensualitet og ærbarhed blandt de medvirkende gudinder.