Pop-duoen ULTRAMARIN udgiver den 19. januar første single ’Magtesløs’ fra deres kommende EP. Med en gennemgående dyb bas, sprøde funk-vibes og et fløjte-tema, som du vil tage dig selv i at fløjte ned ad gaden, pakker ULTRAMARIN dig ind i dette fløjlsbløde pop-nummer.

Det er ikke kun blodet, duoen deler, det er også passionen for musikken. ULTRAMARIN, bestående af halvbrødrene Karl-Frederik Reichardt og Ludvig Brygmann, har i årevis arbejdet tæt med musikken, men det var først i 2016, at halvbrødrene blev til en musikalsk enhed under navnet ULTRAMARIN.

Debutsinglen ’Hvis Sandheden Skal Frem’ blev taget særdeles godt i mod, og singlen røg i direkte rotation hos P3, hvorefter resten af Danmarks radiostationer fulgte trop.

2017 bød på to officielle singler fra duoen, nemlig ’Sidste Sommer’ og ’Hvor Vi Kom Fra’, og nu står ULTRAMARIN altså klar til at servere singlen ’Magtesløs’. På trods af singlens titel, er der intet magtesløst over nummeret, hvor halvbrødrenes luftige dansksprogede vokal tager dig med under deres pop-vinger.

Duoen kan opleves live i VEGA’s Ideal Bar den 5. april – billetter kan købes her: http://gig.to/ultramarin

 

Lyt til ’Magtesløs’ her: