Pede B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig. Nu er han tilbage med albummet ’Sparring’.

Den garvede rapper har på sit nye album håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hele processen har sparret med - hvilket netop er det overordnede koncept bag pladens 17 tracks.

Jeg kan mærke, at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper”, fortæller han.

Albummet er produceret af Pede B’s mangeårige samarbejdspartnere Lukas Lunderskov og Adam Sampler.

Lyt til 'Sparring' her: