School of X er netop nu aktuel med debut-EP’en ’Faded. Dream.' - en EP der kommer i kølvandet af de seneste måneders store opmærksomhed omkring projektet fra nogle af de allerstørste musikmedier - bl.a. The Line of Best Fit og i-D samt det store amerikanske medie NYLON, der udvalgte School of X til et af de danske bands man skal lytte til lige nu.

Faded. Dream.’ er en samling af tracks, som er blevet til over de sidste par år og som omhandler forestillinger omkring, hvordan tingene er og ikke mindst hvordan de kunne være. 

”Jeg har jagtet drømme hele mit liv, men det er ikke altid lige let at forklare hvad det helt præcist er man er efter. Det er udtværet, kaos og meget svært at navigere i. Det her er mit forsøg”, fortæller Rasmus Littauer - manden bag soloprojektet.

Lyt til 'Faded. Dream.' her: