Alberte Winding udgiver d. 29. september det nye album ‘Hva Drømmer Du’ – et album hvor hun for anden gang tager et skridt ud i livets yderpunkter.

'Hva Drømmer Du' handler om den første kærlighed og muligvis den sidste. Det handler om den første sang og den sidste sommerdag, børnene der flyver langt væk som vildfarne balloner og mødre der modvilligt slipper snoren. Forældre der bliver gamle og dør, børn der søger Københavns anonymitet og ensomhed, voksne der savner byens fest, elskende der oplever noget så banalt som kærlighed og det store mirakel at få et barnebarn. Bratte slutninger og overraskende begyndelser.

Kort fortalt er Albertes nye album hendes forsøg på at antyde livet i stedet for at beskrive det helt tydeligt – og her kan musikken netop fungere som et rum, hvor det problematiske ved livet kan komme til udtryk samtidig med, at man selv kan komme videre.

"Det er i drømmene vi former livet. Drømmen er den retning vi går, den drejning vi pludselig tager, efter have siddet og forestillet os hvordan i morgen bliver. Så drøm noget godt.

Hvad drømmer du?"

Lyt til første single fra Albertes kommende album her: