Mens de første 3 singler fra Pede Bs kommende album 'SPARRING' har været introduktioner til albumkonceptet, er den nye single ’Energi' essensen af rap-sparring. Med hjælp fra undergrundsveteranen, Mund De Carlo, og den nyere artist, Mellow, sætter Pede B barren højt for teksterne på sit kommende album.

Om 'Energi' siger Pede B:             

"Kort fortalt handler nummeret om at prioritere sin egen energi. Hvis jeg gik op i alt den sludder og sladder der er inden for det danske rapmiljø, ville jeg formegentlig slet ikke have kræfter til at lave nye ting".

Nummeret blev spillet for første gang live til Pede Bs udsolgte koncert i Pumpehuset tilbage i marts og det kunne allerede nu se ud til at blive en ny fan-favorit:

"Vi spillede ENERGI sidste gang i Pumpehuset og folk gik helt amok. Stemningen på nummeret passer fantastisk til vores live-show. Musikvideoen er egentlig også bare skabt ud fra titlen. Det skulle være energifyldt og det er den virkelig også blevet!"

'SPARRING' udkommer d. 15. september og med releasekoncert d. 14. oktober i Amager Bio, er der lagt op til et efterår i Pede B’s tegn.

Lyt til 'Energi' hér: