Rasmus Seebach annoncerer, at der til efteråret endelig er ny musik, når han udgiver en helt ny single efterfulgt af et album. Den kommende plade bliver Seebachs femte af slagsen og er efterløberen til et imponerende bagkatalog bestående af rekorder på de danske hitlister og titlen som den suverænt største og bedst sælgende artist inden for nyere tids dansk musik.

I starten af januar 2017 passerede Rasmus endnu en milepæl – denne gang i sit private liv - da han blev far til sønnen, Holger.

Den nye, vigtige titel som far har uundgåeligt haft en kæmpe indflydelse på Rasmus’ musikalske & professionelle liv. Netop familien og familieforøgelsen er derfor det helt centrale omdrejningspunkt i det tekstuelle univers på den nye plade, som både omhandler Seebachs fortid, nutid og fremtid.

”Jeg har valgt at dedikere mit nye album til Holger. I sangene fortæller jeg bl.a. om, hvordan jeg mødte hans mor, og hvem hans farfar var. Jeg håber, at han en dag kan få glæde af sangene.”

Du kan i løbet af sommeren opleve Rasmus Seebach live, når han drager på tour rundt i det danske festivalland, heriblandt på Grøn fra d. 20. – 30. juli samt Smuk Fest d. 9. august.