Pede B er ude med den nye single ‘Din Måde’ feat. Jonas Rendbo og annoncerer samtidig stor efterårsturné der skydes i gang d. 14. oktober med en releasekoncert i Amager Bio. 

Det tekstlige univers i ’Din Måde’ er meget personligt, og handler om at kunne se tilbage på fortiden gennem nutidens briller. I sangen, der gæstes af soul-ikonet Jonas Rendbo, giver Pede B en række gode råd til sit yngre jeg. Det handler om usikkerhed, og hvordan den lange vej til målet sommetider kan være den bedste. 

’Din Måde’ er den anden single på Pede B’s kommende album ‘Sparring’. På den nye plade, der udkommer den 15. september 2017, har Pede B inviteret en masse dygtige kunstnere til at være med. Formålet er at udvikle sit talent gennem sparring med andre, og netop samspillet mellem Pede B og de andre artister stadfæster albummet som brobygger mellem den nye og gamle skole af dansk hip-hop.

 

Hør Pede B's nye single her: