DIY-popduoen, Barselona, udgiver i anledning af deres debutkoncert på Roskilde Festival singlen ’Barcelona’ - en officiel udgivelse af et helt særligt nummer som blev til ugen efter sidste års festival og som var selve startskuddet til Barselona som act.

»Da vi sidste sommer var på Roskilde, efterlod det os alle med blod på tanden. Da Rasmus så efterfølgende besøgte Rud i det hjemmebyggede kælderstudie i København, blev singlen ‘Barcelona’ skabt ved en spontan beslutning om at følge op på denne længsel«.

Nu – et år efter at de to unge efterskolevenner, Rud Aslak og Rasmus Theodor, stod på Dyrskuepladsen og dagdrømte om at være dem, der stod på scenen – er Roskilde-drømmen blevet til virkelighed.

Derfor har de valgt at udgive singlen ’Barcelona’ som en hyldest til Roskilde Festival og ikke mindst deres første år som band.

Lyt til 'Barcelona' hér: