School of X - et af de mest lovende navne på den danske musikscene er ude med singlen ’Words’ – en ny og officiel version der udkommer efter, at School of X i februar lagde en ufærdig version af ’Words’ op på Soundcloud, som hurtig skabte international opmærksomhed fra bl.a. The Line of Best Fit, i-D og senest det store amerikanske medie NYLON, der udvalgte School of X til et af de danske bands man skal lytte til lige nu.

Den nye single ’Words’ kredser sig om følelsen af at ville have noget, men samtidig også følelsen af at ville væk fra det – livets dualisme kombineret med en ungdommelig rastløshed, som understøttes af den let dagdrømmende elektroniske produktion.       

På trods af, at School of X kun er på sit første kapitel peger fremtiden allerede i en retning, hvor udlandet holder deres ører og øjne åbne – og med god grund. School of X spillede i starten af maj til den største danske branchefestival SPOT Festival og til sommer optræder School of X for første gang under eget navn på Roskilde Festival. 

 

Lyt til 'Words' lige her: 

Se launch-videoen til 'Words' her: