Thøger Dixgaard udgiver en imponerende musikvideo til den nye single ’CTRL Z’. Den nye single ’CTRL Z’ kredser sig omkring ønsket om at trykke CTRL Z i et forhold, så man kan tage et skridt tilbage og starte forfra – starte forfra til det sted, før at det kørte af sporet. 

Musikvideoen til ’CTRL Z’ er inspireret af de gode 90’ere – dengang hvor Windows 98 var det nye – og denimjakker var det faste inventar i enhvers garderobe. I musikvideoen følger vi Thøger Dixgaard – som bliver suget ind i forskellige virtuelle verdener – der repræsenterer Thøgers minder, tanker og følelser. I disse verdener har Thøger netop mulighed for at få opfyldt ønsket om at trykke ’CTRL Z’ og på den måde viske tavlen ren.

Musikvideoen er produceret i et samarbejde mellem mellow og ArtPeople og er instrueret af Jens-Ulrik Helmbæk. 

Se musikvideoen til 'CTRL Z' her: