Fredag d. 5 maj udkommer første-singlen fra Pede B's kommende album 'Sparring'.

'Kodesprog' er den første i rækken af 18 forskellige featurings med et hold af Danmarks absolut stærkeste rappere. På denne første-single fra albummet er det Artige Ardit, der rapper side om side med Pede - en gæste-feature der lægger op til et album med sammenhold mellem dansk hip-hops forskellige generationer i fokus.

Pede B udtaler selv følgende om første single:

"Kodesprog handler om slang - før og nu. Det slang der bruges i dansk rap i 2017, er ikke det samme, som vi brugte i 2005. I stedet for at "lege ung" og ukritisk putte al ny slang ind i mit sprog, er det her en sjovere måde at vise forskellen."

Hele 'Sparring' udkommer d. 15. september og bliver en plade, der netop udspringer sig af målet om at blive en bedre rapper gennem sparring med de bedste artister fra den danske hiphop-verden.

Hør 'Kodesprog' her: