Barselona kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single 'Et År' - en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start. Derudover annoncerer Barcelona en forårsturne, der bliver skudt afsted d. 28. marts 2018 i Lille Vega, og som udover København bringer duoen rundt til 9 af de største byer i Danmark.

Den nye single handler om at gå fra at tænke stort til pludselig at stå i en situation hvor drømmene bliver til virkelighed. Ikke mindst er singlen en tak til alt og alle, der har været med til at forme et år, som har sat en tyk streg under Barselonas plads på den danske musikscene. 

Året har for Barselona budt på Roskilde Festival, Smuk fest og support for The Minds of 99, som har ført til, at de blev udnævnt til Breakin' Sound af Soundvenue. Desuden er deres debut-EP 'Drengepop' blevet nævnt i Top 10 over årets bedste danske udgivelser af både Soundvenue og GAFFA. 

Lyt til singlen her: 

Tourplan:

28/3 Lille Vega, København
30/3 Radar, Aarhus
31/3 Kulisselageret, Horsens
05/4 NygadeHuset, Aabenraa
06/4 Værket, Vejle
07/4 URT Huset, Thisted
12/4 Walthers, Skanderborg
14/4 Tapperiet, Køge
20/4 Sønderborghus, Sønderborg
21/4 Kulturmaskinen, Odense