R'n'B-artisten, Louis Rustum, udgav i slutningen af marts EP'en ’Classified’, der toppede airplay-charten og blev rost til skyerne af bl.a. Politiken, GAFFA og Soundvenue. Nu vender er han tilbage med de to første single-udspil siden den succesfulde EP - numrene ’Like Rivers’ & ’What I’m Giving You’.

Numrene repræsenterer, ifølge sangeren selv, to forskellige endepunkter i Louis’ liv;

”Det var enormt befriende at skrive "Like River"s da det gav mig mulighed for at indse ting, som jeg egentlig ikke kunne overskue at konfrontere i virkeligheden. Den tog hellere ikke lang tid at skrive fordi det hele bare kom ud. Med "What I´m Giving You" begyndte jeg fra et andet udgangspunkt og selvom den er skrevet indenfor samme periode, handler det mere om de næste skridt." – Louis Rustum

Lyt til de to nye singler her: