Barselona kigger tilbage på året der gik med singlen 'Et År'

Barselona kigger tilbage på året der gik med singlen 'Et År'

Barselona kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single 'Et År' - en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start. Derudover annoncerer Barcelona en forårsturne, der bliver skudt afsted d. 28. marts 2018 i Lille Vega, og som udover København bringer duoen rundt til 9 af de største byer i Danmark.

Den nye single handler om at gå fra at tænke stort til pludselig at stå i en situation hvor drømmene bliver til virkelighed. Ikke mindst er singlen en tak til alt og alle, der har været med til at forme et år, som har sat en tyk streg under Barselonas plads på den danske musikscene. 

Året har for Barselona budt på Roskilde Festival, Smuk fest og support for The Minds of 99, som har ført til, at de blev udnævnt til Breakin' Sound af Soundvenue. Desuden er deres debut-EP 'Drengepop' blevet nævnt i Top 10 over årets bedste danske udgivelser af både Soundvenue og GAFFA. 

Lyt til singlen her: 

Tourplan:

28/3 Lille Vega, København
30/3 Radar, Aarhus
31/3 Kulisselageret, Horsens
05/4 NygadeHuset, Aabenraa
06/4 Værket, Vejle
07/4 URT Huset, Thisted
12/4 Walthers, Skanderborg
14/4 Tapperiet, Køge
20/4 Sønderborghus, Sønderborg
21/4 Kulturmaskinen, Odense

Rasmus Seebach ude med 5. album: 'Før Vi Mødte Dig'

Rasmus Seebach ude med 5. album: 'Før Vi Mødte Dig'

"Det her album er til dig min dreng. Lige nu er du en anelse for lille til at forstå hvad det egentlig er, at jeg vil med alt det her. Men jeg tænkte at en skønne dag så ville du måske kunne få glæde af de her sange."

Således starter Rasmus Seebachs nye album, ’Før Vi Mødte Dig’ – et album som Rasmus har valgt at dedikere til sønnen Holger, og som kredser omkring en række forskellige personlige fortællinger fra tiden før Holger kom til verden.

Det er bl.a. beretningen om, hvordan han mødte Holgers mor, som vi kender fra singlen ”2017”, men også smukke personlige beretninger om f.eks. Rasmus’ egen opvækst, og om hvem Holgers farfar var.

Lyt til 'Før Vi Mødte Dig' her:

Louis Rustum leverer caribbian feels på nyt track - 'Watch Me'

Louis Rustum leverer caribbian feels på nyt track - 'Watch Me'

2017 har i den grad været et produktivt år for Louis Rustum, der i starten af marts udgav den anmelderroste EP 'Classified' og i oktober fulgte op på successen med de to singler ’Like Rivers’ og ’What I’m Giving You’, der fik international anerkendelse fra store medier som COMPLEX & BBC1

Kun godt halvanden måned efter seneste udgivelse er han nu igen på banen med nye, silkebløde r'n'b-toner på singlen 'Watch Me'.

Om sin nyeste single fortæller Louis Rustum:
"Den her sang blev skabt i samarbejde med min tætte ven og producer, Mathias Klysner, som altid tager mig nye steder hen i forhold til at udfordre mine evner... Så sangen handler virkelig mest om en bestemt frihed jeg har fundet efter at have skåret visse ting ud af mit liv". 

Lyt til 'Watch Me' her:

Marwan annoncerer nyt album og udgiver singlen 'Mentalitet'

Marwan annoncerer nyt album og udgiver singlen 'Mentalitet'

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed, hvilket netop har medført at Marwan i dag, anses for at være en af de mest respekteret rappere i Danmark. 

Nu vender Marwan endelig tilbage med den nye single ’Mentalitet’ – en single der kommer forud for det kommende album ’Blå’ – som er sat til udgivelse d. 24. november. Marwans nye single – handler om ens mentalitet – og om at ens mentalitet har betydning for ens tanker. Denne mentalitet er ifølge Marwan påvirket af den kultur og sociale arv, som man selv er vokset op i – hvilket betyder, at mentaliteter kan se forskellige ud – alt afhængig af om man er født og opvokset i Danmark, eller om man som ung palæstinensisk flygtning kommer til Danmark og hverken føler sig 100% dansk eller 100% palæstinensisk.

Marwan fortæller om sin egen mentalitet at; ”Jeg lever i en parallelverden, hvor jeg ved at jeg lever i Danmark og at det er her at jeg gerne vil bo – og jeg ser mig også selv som dansk-palæstinenser, men jeg er hverken 100% dansk eller 100% palæstinenser – og dette kan nogle gange være forvirrende og dermed skabe en form for ubalance i ens tanker om en selv”.

Marwan – kongen af undergrund – er tilbage. 

Lyt til Marwans nye single her: 

 

ULTRAMARIN er tilbage med den nye single 'Hvor Vi Kom Fra'

ULTRAMARIN er tilbage med den nye single 'Hvor Vi Kom Fra'

ULTRAMARIN er tilbage med den nye single ’Hvor Vi Kom Fra’ – en single der endnu gang beviser duo’ens internationale poplyd der med dybsindige tekster på én og samme gang peger mod moderne tendenser og klassisk, dansk sangskrivertradition.

Den nye single udkommer godt et år efter at duo’en udgav debutsinglen ’Hvis Sandheden Skal Frem’, som røg i direkte rotation på P3, P4 samt størstedelen af landets store radiostationer. I april 2017 blev successen fulgt op med 2. singlen 'Sidste Sommer' – der ligesom debutsinglen røg ind i Top 20 på Airplay-charten og samtidig var et af de mest afspillede danske numre i radioen.

ULTRAMARIN’s nye single ’Hvor Vi Kom Fra’ handler om at sidde fast i gammel historie og dårlige vaner i et forhold, man ikke vil slippe. Om at starte forfra og give slip på al den historie og ikke mindst de roller man har givet hinanden – at give slip for at genopfinde sig selv og hinanden. 

Lyt til ULTRAMARINs nye single her:

 

Hør Anne Linnet synge på engelsk på singlen 'Hunter & Dear'

Hør Anne Linnet synge på engelsk på singlen 'Hunter & Dear'

De fleste kender hende fra ikoniske numre som 'Barndommens Gade', 'Tusind Stykker' og 'Forårsdag', hvor hun på malende vis bruger det danske sprog til at beskrive nogle af de gode, svære eller frustrerende følelser, livet nogle gange byder på - og som vi alle kender til. 

Nu har Anne Linnet - for første gang siden starten af sin karriere - begivet sig ud i et nyt nummer på engelsk.

Lyt til den singlen 'Hunter & Dear' her: