Hør Anne Linnet synge på engelsk på singlen 'Hunter & Dear'

Hør Anne Linnet synge på engelsk på singlen 'Hunter & Dear'

De fleste kender hende fra ikoniske numre som 'Barndommens Gade', 'Tusind Stykker' og 'Forårsdag', hvor hun på malende vis bruger det danske sprog til at beskrive nogle af de gode, svære eller frustrerende følelser, livet nogle gange byder på - og som vi alle kender til. 

Nu har Anne Linnet - for første gang siden starten af sin karriere - begivet sig ud i et nyt nummer på engelsk.

Lyt til den singlen 'Hunter & Dear' her:

LOUIS RUSTUM KLAR MED FØRSTE UDSPIL EFTER 'CLASSIFIED'

LOUIS RUSTUM KLAR MED FØRSTE UDSPIL EFTER 'CLASSIFIED'

R'n'B-artisten, Louis Rustum, udgav i slutningen af marts EP'en ’Classified’, der toppede airplay-charten og blev rost til skyerne af bl.a. Politiken, GAFFA og Soundvenue. Nu vender er han tilbage med de to første single-udspil siden den succesfulde EP - numrene ’Like Rivers’ & ’What I’m Giving You’.

Numrene repræsenterer, ifølge sangeren selv, to forskellige endepunkter i Louis’ liv;

”Det var enormt befriende at skrive "Like River"s da det gav mig mulighed for at indse ting, som jeg egentlig ikke kunne overskue at konfrontere i virkeligheden. Den tog hellere ikke lang tid at skrive fordi det hele bare kom ud. Med "What I´m Giving You" begyndte jeg fra et andet udgangspunkt og selvom den er skrevet indenfor samme periode, handler det mere om de næste skridt." – Louis Rustum

Lyt til de to nye singler her:

Nyt album fra Alberte Winding

Nyt album fra Alberte Winding

Alberte Winding udkommer d. 29. september med albummet ‘Hva Drømmer Du’ – et album hvor hun for anden gang tager et skridt ud i livets yderpunkter.

'Hva Drømmer Du' er skrevet og indspillet i samarbejde med Andreas Fuglebæk og indeholder bl.a. singlen "Den Første Gang", hvor den danske sangskriver, Mads Mouritz, er feature.

Idéen og omdrejningspunktet bag albummet er beskrevet som følgende:

Det er i drømmene, vi former livet. Drømmen er den retning, vi går, den drejning vi pludselig tager efter have siddet og forestillet os, hvordan i morgen bliver. Så drøm noget godt.

Hvad drømmer du?

Lyt til det nye album her:

 

 

Tobias Kippenberger udgiver første single i eget navn

Tobias Kippenberger udgiver første single i eget navn

Tobias Kippenberger – tidligere frontmand for det danske rockband The Floor Is Made of Lava - er aktuel med nyt, dansksproget solo-projekt.

Den garvede rockmusiker, Tobias Kippenberger, er et klassisk eksempel på drengerøven, der blev voksen, men aldrig helt fandt sig til rette. Han er unægteligt en af Danmarks helt store stemmer - og efter fire års fravær fra musikken er han nu klar til endnu en tur i manegen. Med et nyt sprog at udfolde sig på og en ny, pop-elektronisk lyd at udtrykke sig igennem. Kort sagt; en mand og en artist med masser på hjerte.

Lyt til debutsinglen 'Op og ned i showbiz' her:

Rasmus Seebach overrasker med TO nye singler

Rasmus Seebach overrasker med TO nye singler

Rasmus Seebach annoncerede i starten af juli, at der endelig er ny musik på vej – og i denne uge løftede Danmarks største popstjerne sløret for, at han d. 15.09 ikke bare ville udgive én, men hele to nye singler som smagsprøve på det kommende album. 

”De to sange hører uløseligt sammen. Det er to sider af samme sag. De repræsenterer to af de vigtigste perioder i mit kærlighedsliv. Sangen ”2017” omhandler forelskelsen, flirten samt det at skulle overbevise hinanden om, at man altså hører sammen, og at man er villig til at møde hinanden lige der, hvor man er i livet. Derimod omhandler ”Bli’ Her Lidt Endnu” den store krise – i bund og grund er det bare mig, der tigger og beder min pige om ikke at give op.”

Lyt til de to nye singler '2017' & 'Bli' Her Lidt Endnu' her:

Synthpop-romantikken i flor på debut-EP fra School of X

Synthpop-romantikken i flor på debut-EP fra School of X

School of X er netop nu aktuel med debut-EP’en ’Faded. Dream.' - en EP der kommer i kølvandet af de seneste måneders store opmærksomhed omkring projektet fra nogle af de allerstørste musikmedier - bl.a. The Line of Best Fit og i-D samt det store amerikanske medie NYLON, der udvalgte School of X til et af de danske bands man skal lytte til lige nu.

Faded. Dream.’ er en samling af tracks, som er blevet til over de sidste par år og som omhandler forestillinger omkring, hvordan tingene er og ikke mindst hvordan de kunne være. 

”Jeg har jagtet drømme hele mit liv, men det er ikke altid lige let at forklare hvad det helt præcist er man er efter. Det er udtværet, kaos og meget svært at navigere i. Det her er mit forsøg”, fortæller Rasmus Littauer - manden bag soloprojektet.

Lyt til 'Faded. Dream.' her: