I 2007 mødte produceren og sangskriveren Lars Iversen sangerinden Mette Lindberg i det københavnske musikmiljø. Han faldt straks for hendes anderledes og uskolede stemme og ekspressive personlighed. Med en håndfuld sange på computeren mødtes han med Mette, og de to gik herefter en intens sommer imøde i musikalsk symbiose i Lars’ gamle lejlighed med et lille hjemmestudie-setup på Nørrebro. Resultatet var en stribe originale og skæve pop-sange, som udmøntede sig i en EP (Around the Bend EP) og siden duoens debut-album ’Fruit’.

Dette var startskuddet på The Asteroids Galaxy Tour, og ingen af dem havde nok forventet, at de to år senere skulle blive én af Danmarks største internationale musiksucceser med udsolgte venues over hele verden.

2018 er året hvor duoen igen er tilbage med ny musik siden udgivelsen af deres seneste album ’Bring Us Together’ fra 2014. De forfølge den frihed, der ligger i, at slippe musikken fri lige så snart, den er produceret, og på denne måde skabe et øjebliksbillede af, hvor de er henne rent musikalsk lige nu. 


Lyt til The Asteroids Galaxy Tour lige her: