ULTRAMARIN er et pop-act bestående af halvbrødrene, Karl-Frederik Reichardt og Ludvig Brygmann. Duoen blander på original vis en storladen, international poplyd med dybsindige tekster, som på én og samme tid peger mod moderne tendenser og klassisk, dansk sangskrivertradition.

Karl Frederik og Ludvig har siden barnsben haft musikken bankende i blodet og det professionelle samarbejde tog for alvor fart, da drengene startede et sangskriver- og producerteam i 2013.

I oktober 2016 udgav de første debutsingle under navnet ULTRAMARIN. 'Hvis Sandheden Skal Frem' røg i direkte rotation på P3, hvorefter resten af de danske radiostationer fulgte med - og den har siden udgivelsen været en af de mest afspillede danske sange i radioen. I april 2017 blev successen fulgt op med 2. singlen 'Sidste Sommer'. 

ULTRAMARIN har i start 2018 udgivet deres første EP 'Brødre Af Blod'.

Lyt til ULTRAMARIN her: