Thøger Dixgaard har de seneste tre år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som ’Blød Inden I’ og ’Former’. På trods af at han først kom på alles læber i 2014, startede hans musikalske karriere allerede i en alder af 16 – nærmere bestemt i 2005 hvor det Aarhusianske hiphop-orkester Flødeklinikken blev dannet. 

I 2013 startede Thøger det århusianske musik-kollektiv 'hukaos' sammen med artister som bl.a. Karl William, Louis Rustum, Tais, Carl Barsk og Mathias Lion. Netop denne gruppe satte for alvor Aarhus på det danske landkort som det absolutte epicenter for den urbane R&B i Danmark. 

I 2017 vendte Thøger for alvor stærkt ”tilbage” i Danmark. D. 24 marts udgav han singlen ’Tø’ Mig Op’, som endnu engang viser hans unikke evne til at beskrive de følelser, som vi alle sommetider har svært ved at sætte ord på - og desuden hurtigt røg i rotation på de danske radiostationer. Kort efter fulgte singlen 'CTRL-Z', der ligeledes blev populær på de danske radiokanaler.

Lyt til seneste single 'CTRL-Z' her: