Rasmus Littauer har under sit alias School of X på kort tid opnået opmærksomhed fra nogle af de allerstørste musikmedier - bl.a. The Line of Best Fit og i-D samt det store amerikanske medie NYLON, der udvalgte School of X til et af de danske bands man skal lytte til lige nu. 

Opmærksomheden skyldes bl.a. School of X's store internationale potentiale, sjældne originalitet og gennemsyrede musikalske kvalitet, der høres i hans elektroniske dream pop-lyd, klare vokal og drømmende, til tider melankolske lyrik.

School of X udgav i starten af juni 2017 den officielle debutsingle ’Words’ – en single der udover at ryge på P3 og P6 Beat også har haft succes i udlandet, hvor den blandt andet er blevet spillet på de største radiostationer i blandt andet Frankrig, Tyskland og Norge.

I september 2017 udgav School of X debut-EP’en ’Faded. Dream.’, der blev rost af både internationale og nationale musikmedier.

På trods af at School of X kun er på sit første kapitel, peger fremtiden allerede i en retning, hvor udlandet holder deres øjne og ører åbne. School of X har indtil videre taget det danske live-publikum med storm til hans koncerter på bl.a. Roskilde Festival, SPOT Festival, VEGA’s udvalgte, Wonderfestiwall m.fl. og i slutningen af september spillede School of X til den anerkendte tyske branchefestival Reeperbahn Festival. 

Lyt til EP'en 'Faded.Dream.' her: