Da Rasmus Seebach udsendte sit debutalbum 'Rasmus Seebach' i 2009, kom gennembrudshittet 'Engel' og sange som 'Lidt i Fem' og 'Natteravn' hurtigt på danskernes læber. Albummet blev en kæmpe succes med mere end 240.000 solgte eksemplarer - og den dag i dag er albummet stadig indehaver af rekorden for flest uger på toppen af albumhitlisten.

I oktober 2011 fulgte Seebach op på successen med albummet 'Mer’ End Kærlighed', hvorfra danskerne kender hits som 'I Mine Øjne', 'Millionær' og 'Falder'. På blot en uge solgte albummet over 42.000 eksemplarer og gjorde Rasmus Seebach til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark nogensinde. Siden har han gang på gang cementeret sin position helt i front på den danske popscene med udgivelser, der er nået helt til toppen af hitlisterne.

Seebach har senest udgivet albummet med titlen "Før Vi Mødte Dig" fra 2017. Lyt til de to første singler fra albummet her: