Den inkarnerede rapper og rutinerede MC's Fight Night-deltager, Pede B, har gennem de sidste år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en evne til konstant at forny sig.

Siden 2009 har han løsrevet sig fra MC's Fight Night - som han har vundet intet mindre end 3 gange - og i stedet manifisteret sig i det danske hiphop-landskab gennem egne udgivelser.

I 2017 vendte Pede B stærkt tilbage med det nye album 'Sparring’, hvorpå han har håndplukket en række af Danmarks bedste rappere som gæster. Selve processen på det kommende album symboliserer det stik modsatte af MC's Fight Night; netop at man i stedet for at bekæmpe hinanden skal sparre, udvikle sig og ikke mindst lære af hinanden – altsammen med målsætningen om at blive en bedre rapper.

Lyt til 'SPARRING' her: