Den dansk-palæstinensiske rapper, Marwan - tidligere kendt under navnet Statsløs Palæstinenser (SLP) - albumdebuterede i 2007 med P.E.R.K.E.R. Han tilhører det omfattende århusianske crew Pimp-A-Lot, der bl.a. tæller kendte rappere som Jøden og Angie.

Marwan kendetegner en artist, som konsekvent har benyttet albumformatet til at rammesætte specifikke, tabubelagte emner og han benytter ubetinget sig selv som et talerør til debat. Siden P.E.R.K.E.R har han gennemgået en naturlig musikalsk udvikling gennem pladerne Mennesker (2010) og MARWAN (2014), der har skildret både social og politisk virkelighed gennem skarpladte tekster.

På sit seneste album ’Partisaner’ (2017) er Marwan - med hjælp fra gæsterappere som bl.a. L.O.C., Bai-D og Lord Siva - vendt tilbage til den oldschool westcoast lyd, hvor det hele startede tilbage i 2007. 

Lyt til Marwans nyeste album her: