Når historien om Louis Rustum skal fortælles, får man fornemmelsen af at starte på en bog fyldt med sider, der bare venter på at blive skrevet. Han bliver allerede omtalt som en Danmarks mest talentfulde R&B-artister og har forført lyttere såvel som kritikere med sin sjældne originalitet og autentiske umiddelbarhed.

Med sin seneste EP 'Classified' (2017) har Louis taget hul på et nyt kapitel i sit musikalske univers. Blandingen af retro disco-lyd og varmblodet lyrik sendte førstesinglen og titelnummeret direkte i rotation på P3 og førte desuden til øjeblikkelig international opmærksomhed.

To års intens fordybelse fra debut-EP'en 'Tomorrownite' til udgivelsen af 'Classified' har medført et helstøbt og anmelderrost musikalsk værk med referencer til 70’erne og 80’ernes disco, R&B og soul - der alt sammen på fineste vis kombineres med Louis' hip-hop-inspirerede vokal.

Lyt til Louis Rustums nyeste EP her: