Nicholas Westwood Kidd - bedre kendt under kunstnernavnet KIDD - gik på rekordtid fra lokal berømmelse til national beundring med hits som 'Gøre Sin Ting', 'Ik' Lavet Penge' og 'KIDD er din far'. 

I 2011 stod han i fronten for en ny æra, da han sammen med musikkollektivet CHEFF Records skabte et nybrud i dansk musik – et nybrud skudt i gang med singlen 'Kysset med Jamel', der med sin charmerende uhøjtidelighed og gennemførte autenticitet blev det første virale YouTube-hit i Danmark.

Kort tid efter udgav KIDD det anmelderroste debutalbum ”Greatest Hits 2011”, som i 2014 blev fulgt op med albummet ”Kiddæssancen”. I løbet af de sidste fem år har KIDD sat præg på den danske musikscene med sin distance til janteloven, udgivet gigantiske landeplager, haft sit navn øverst på hitlisterne og været nomineret til blandt andet P3 Prisen og P3 Lytterhittet.

Lyt til KIDD her: