Barselona består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor, og er historien om et ungt DIY-pop band, som på rekordtid er blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene.

Barselonas sange har en unik og karakteristisk lyd af brandvarm "barca-pop" med malende og hudløst ærlige tekster om billigrejser, evig sommer - og ikke mindst fin såvel som forfejlet kærlighed som kun en forvildet, damefikseret teenagehjerne kan føle den. I sommeren 2016 begyndte de første færdige numre i rækken at tage endelig form og gruppens Soundcloud huser i dag tre mixtapes spækket med sol, sommer og ungdommelig synth-pop. Barselona udgav i september debut EP’en ’Drengepop’ – der blev rost til skyerne af de danske medier - bl.a. Soundvenue og Bands of Tomorrow, som begge kvitterede med 5 stjerner. Soundvenue kårede ydermere debut EP’en til at være blandt de 10 bedste danske udgivelser i 2017. 

Et halvt år efter udgav Barselona deres seneste EP 'Sommerkys', som på mange måder skal anskues i forlængelse af deres første EP, og som med singlerne 'Hvornår feat. Thøger Dixgaard', 'Tættere På Hende' og 'Et År' har fået cementeret Barselonas plads på den danske musikscene. 

Lyt til Barselona her: