Tobias Kippenberger – tidligere frontmand for det danske rockband The Floor Is Made of Lava - har i 2017 startet nyt solo-projekt under navnet "Kippenberger".

Efter at The Floor Is Made Of Lava besluttede at tage en pause fra hinanden i 2013, valgte Tobias at tage et skridt ud af musikkens verden for en stund - men d. 29 september vendte han tilbage til scenen med første single i eget navn, 'Op og ned i showbiz'.

”At skrive sange handler dybest set om at være dygtig til at pille sig selv i navlen og beskrive de nullermænd, man får gravet frem. Tiden med Lava var én lang forårsrengøring derinde for mig, og til sidst var der simpelthen ikke mere at skrive hjem om. Så jeg havde brug for at lægge musikken på hylden og prøve kræfter med noget helt andet – om ikke andet indtil jeg fik noget nyt på hjerte igen”.

Modsat Kippenbergers tidligere projekter er det det danske sprog, der denne gang er blevet fundamentet for hans sangskrivning og fornyede lyst til at skabe musik og have noget på hjerte.

Lyt til debutsinglen 'Op og ned i showbiz' her: